Powered By Blogger

miércoles, 11 de mayo de 2011

Mousse de maduixa



Excusa nº 1: la primera entrada del blog!!!

M'estreno amb aquesta recepta de directo al paladar (recomanadíssima!).

Postre moooolt fàcil i molt bo. I la veritat, que amb aquesta calor que comença a fer, una mousse fresqueta de maduixa entra de conya.

Ingredients:

400gr de maduixes
200 ml de nata
3 clares d'ou
sucre

Preparació:

Netejar les maduixes, treure les fulles i triturar-les. Si us agrada més una textura fina, us recomano que passeu el triturat de maduixes per un colador, així no us trobareu amb llavors que puguin quedar.
Muntar la nata, afegir-hi sucre al gust. Jo vaig tirar 1 cullerada i mitja sopera de sucre. La veritat és que vaig provant la nata fins que veig que té el punt dolç que ens agrada.
Muntar les clares, afegir sucre (una miqueta).

Incorporar la nata al triturat de maduixes, i després les clares. Posar a la nevera, i servir ben fresquet. A la web directo al paladar, diuen deixar a la nevera durant tres hores. Millor prepara la mousse al matí si voleu menjar-la per dinar o a la tarda si és per sopar.

Que us aprofiti!





















No hay comentarios:

Publicar un comentario